divendres, 11 de juny del 2010

Parc Nacional Amboro

Samaipata està envoltada pel Parc Nacional Amboro, una zona protegida i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Durant la meva estada a Samaipata vaig aprofitar per fer dues rutes pel parc, una descobrint la zona de los Helechos Grandes, un bosc de vegetació subtropical impresionant amb centenars d'espècies animals i vegetals que no em van deixar indiferent. Veure orquídies en el seu estat salvatge, va ser com posar la cirereta a la ruta.
I l'endemà, vam fer la ruta dels volcans. Un paisatge molt diferent al del dia anteior però també molt esplèndid. I per rematar-ho, pel nostre compte vam fer la ruta de les coves, passant per una petita zona de cascades. Van ser tres dies envoltada de natura en el seu estat més pur.
...
Samaipata está rodeada por el Parque Nacional Amboro, una zona protegida y declarada Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO. Durante mi estancia en Samaipata aproveché para hacer dos rutas por el parque, una descubriendo la zona de los Helechos Grandes, un bosque de vegetación subtropical impresionante con centenares de especies animales y vegetales que no me dejaron indiferente. Ver orquídeas en su estado salvaje, fue como poner la guinda a la ruta.
Y el día siguiente, hicimos la ruta de los volcalnes. Un paisaje muy diferente al del día anterior pero también muy espléndido. Y para rematarlo, por nuestra cuenta hicimos la ruta de las cuevas, pasando por una pequeña zona de cascadas. Fueron tres días rodeada de naturaleza en su estado más puro.