dimarts, 29 de juny del 2010

Copacabana

Tot i que Copacabana és una ciutat molt turística per estar a la vora del llac Titicaca, també té els seus espais més aïllats i allunyats del turista. Realment, si obviem el carrer principal i la Isla del Sol y de la Luna, la resta és només gent d'aquí a més de 4 gats com jo...
M'he allotjat en un hostel, on estava sola... molts dels recorreguts que he fet, no m'he trobat a ningú, excepte gent de la terra i un atleta de Panamà que s'entrenava per córrer una cursa de muntanya dels EEUU. En aquest aspecte, he de dir que Copacabana per a mi, ha estat un lloc on m'he pogut relaxar i assaborir el contacte amb la terra i la gent del país.
I després de 4 dies de transició per Copacabana, recorrent tota la seva costa al voltant del llac Titikaka, visitant la Isla del Sol i païnt lo que ha estat per a mi Bolívia, deixo aquest país per creuar la frontera cap a Perú, un nou indret, una nova gent, una nova moneda... i nous reptes per assolir!
...
Aunque Copacabana es una ciudad muy turística por estar cerca del lago Titicaca, también tiene sus espacios más aislados y alejados del turista. Realmente, si obviamos la calle principal y la Isla del Sol y de la Luna, el resto es sólo gente de aquí además de 4 gatos como yo...
Me he alojado en un hostel, donde estaba sola... muchos de los recorridos que he hecho, no me he cruzado con nadie, exceptuando gente de la tierra y un atleta de Panamá que se entrenaba para correr una carrera de montaña de los EEUU.
En este aspecto, tengo que decir que Copacabana para mi, ha sido un lugar donde me he podido relajar y saborear el contacto con la tierra y la gente local.
Y después de 4 días de transición por Copacabana, recorriendo toda su costa alrededor del lago Titikaka, visitando la Isla del Sol y digeriendo lo que ha sido para mi Bolivia, dejo este país para cruzar la frontera hacia Perú, un nuevo lugar, una nueva gente, una nueva moneda... y nuevos retos para alcanzar!