dissabte, 12 de juny del 2010

Crist de la Concòrdia

El Crist de la Concòrdia és la imatge més gran del món de Jesucrist, ubicada a la ciutat de Cochabamba, Bolívia. L'estàtua va ser realitzada pels escultors i arquitectes cochabambins, els germans César i Walter Terrazas Pardo, en record a la visita del Papa Joan Pau II a la ciutat de Cochabamba al 1988.
Aquesta gegantina imatge amb els braços oberts, representa la protecció del Crist de la Concòrdia sobre la ciutat de Cochabamba i l'hospitalitat dels habitants d'aquesta ciutat.Té una alçada de 34,20m i si li sumem la dimensió del pedestal fa un total de 40,44m amb un pes de 2.200 tones. Realment la seva visió és impactant! Cal dir que val la pena pujar els 1.399 esglaons, tot i que et recomanen que utilitzis el telefèric per evitar possibles robatoris! Realitat o màrqueting?!?
......
El Cristo de la Concordia es la imagen más grande del mundo de Jesucristo, situada en la ciudad de Cochabamba, Bolivia. La estatua fue realizada por los escultores y arquitectos cochabambinos, los hermanos César y Walter Terrazas Pardo, en recuerdo a la visita del Papa Juan Pablo II a la ciudad de Cochabamba en 1988.
Esta gigantesca imagen con los brazos extendidos, representa la protección del Cristo de la Concordia sobre la ciudad de Cochabamba, y la hospitalidad de los habitantes de esta ciudad. Tiene una altura de 34,20m y si se suma la dimensión del pedestal alcanza los 40,44m con un peso de 2.200 toneladas. Realmente su visión es impactante! Hay que decir que vale mucho la pena subir los 1.399 peldaños, aunque te recomiendan que subas por el teleférico para evitar posibles robos! Realidad o márqueting?!?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cristina!!
Estic aquí amb ta padrina ensenyant-li tot això del teu blog...
Tot això de les noves tecnologies la supera... Diu que t'ho passis molt bé i disfrutis força, cosa que sembla que ja fas!!! Molts records i fins aviat!

Com estàs?? Naltros enfeinats preparant el referèndum sobre la independència de diumenge.
Pel que hem llegit vas plena de picades? Cuida't eh!

Ara t'hem de deixar perquè hem quedat amb la gent de TV3 que han de venir a filmar com fem el vot anticipat.
Ja t'ho anriem explicant.

Salut!!

Sara
la primeia

Cristina Borràs ha dit...

Ei primeia, ja veig que esteu a tope amb lo del referèndum! a veure si la gent de Mont-roig s'anima a sortir al carrer el diumenge i vota, que és molt important donar la nostra opinió!!!
Espero que vagi molt bé el referèndum i digue-li a l'àvia que estigui tranquila, que ja em cuido tot i les picades! Ara ja s'estan assecant. Vaig comprar una pomada aquí en una botiga de Coroico i sembla que ha fet el seu efecte!
Un petonet molt i molt gran per l'àvia i per tota la família de cal cot!!!