dimarts, 10 d’agost del 2010

Trujillo

Trujillo, coneguda com la ciutat de l'eterna primavera pel seu bon clima és on em trobo ara, allotjada a casa d'uns amics! Amb ells he conegut el centre històric d'aquesta ciutat, a més de visitar la Huaca del Sol y de la Luna (temple cerimonial de la cultura Moche o Mochica), les ruïnes de Chan Chan (de la cultura Chimú) i la platja de Huanchaco, una platgeta amb embarcacions de tótora i un peixet excel·lent! Avui "ceviche" per dinar, tot mirant el mar! I aquest vespre em toca cuinar a mi, així que farem un soparet a la catalana, amb un bon pa amb tomàquet, embotit i truitetes!
...
Trujillo, conocida como la ciudad de la eterna primavera por su buen clima es donde me encuentro ahora, alojada en la casa de unos amigos! Con ellos he conocido el centro histórico de esta ciudad, a demás de visitar la Huaca del Sol y de la Luna (templo cerimonial de la cultura Moche o Mochica), las ruinas de Chan Chan (de la cultura Chimú) y la playa de Huanchaco, una playa con embarcaciones de tótora y un pescadito excelente! Hoy, comiendo "ceviche" delante del mar! Y esta noche me toca cocinar a mi, así que haré una cena a la catalana, con un buen pan con tomate, fiambre y tortillas!

2 comentaris:

gfc ha dit...

Ei, Cristina!

Sóc la Georgina. L'altre dia vam anar a berenar a ca la Sara i ton germà ens va donar l'adreça del teu bloc i ens va parlar una mica de les teves aventures. Per tant, encara que no hi fossis de cos present també vas compartir amb nosaltres la trobada a la Pixerota!

Nena, he donat un cop d'ull als articles i Déu n'hi do! Sort que tons pares no deuen tenir internet i no veuen el que fas! Apa, que continuïs xalant força i t'envio seny que a mi me'n sobra i de rauxa ja en tens tu!

Una abraçada,

Georgina

Cristina Borràs ha dit...

Ei, hola Georgina!!!

M'ha arribat el teu seny i la teva abraçada... :o) ja m'han dit que us ho vau passar genial a la pixerota! no saps com trobo a faltar la platgeta de Mont-roig i el solet d'estiu!!!
I sí, per sort mons pares no es conecten gaire a internet i per tant no veuen de primera mà les meves aventures! Suposo que ara estàs de vacances, així que disfruta-les i per cert, FELICITATS!!! ja m'han dit que aviat seràs tieta!!! un petonet enorme per a tots!!!