dimecres, 7 d’abril del 2010

La ruta

Dilluns 26 d'abril... a les 11h del matí... a volar cap a Buenos Aires, punt de partida d'aquesta aventura... i mentres, 3 setmanetes per enllestir els últims detalls del viatge, fer la motxilla i a volar! A volar cap a un nou món, un món ple d'incognites que et fan tenir un cuquet a l'estómac, però un cuquet agradable per tot lo nou que vindrà, descobrint les amèriques i compartint, ni que sigui a distància aquesta viatge amb tots valtros!
La ruta prevista és:
Buenos Aires, per després volar a Salta i recórrer una ruta indígena amb tren direcció Bolívia per després passar una bona temporadeta a Perú i com no, Machupichu, sí o sí! Després anar a l'Equador i saltar a les Illes Galàpagos per conèixer la fauna i flora marina tot bucejant pel Pacífic. I finalment, Panamà i ruta Maya (Belize, Guatemala i Mèxic).
Això és lo previst, del dicho al hecho... segons com bufi el vent...

Lunes 26 de abril... a las 11h de la mañana... a volar hacia Buenos Aires, punto de inicio de esta aventura... y mientras, 3 semanas para ultimar los últimos detalles del viaje, hacer la mochila y a volar! Volar hacia un nuevo mundo, un mundo lleno de interrogantes que te hacen sentir un gusanillo en el estómago, un gusanillo agradable por todo lo nuevo que vendrá, descubriendo las américas y compartiendo, aunque sea a distancia este viaje con todos vosotros!
La ruta prevista es:
Buenos Aires, para volar luego a Salta y recorrer una ruta indígena con tren dirección Bolívia y luego estar una buena temporadita a Perú y como no, Machupichu, sí o sí! Luego pasar por Ecuador y saltar a las Islas Galápagos para conocer la flora y la fauna marina buceando por el Pacífico. Y finalmente, Panamá y ruta Maya (Belize, Guatemala y Mexico).
Esto es lo previsto, del dicho al hecho... según como sople el viento...

1 comentari:

Anònim ha dit...

... :)
No havia vist la nova actualització amb la ruta..
QUe bé pinta.. quins llocs més genials i interessants visitaras al llarg d'aquest viatge..
Argentina.. Perú.. Illes Galapagos (cuidado amb la fauna d'alli que hi ha uns llargardaixos ben enormes jaajaj, pots caçar-ne a un de motxilero no? xDD)
..Machupichu y los machupienses.. Ruta Maya,.. puf puf..! Que guay..!!

A la proxima entrada tens clar, que a banda de la traducció al castellà ho has de fer en angles tmb jaajajaj! Si ets internacional.. es necessari l'us de l'english darling..!

Un petoo enorrme :)...